0 Blago

Blago(0)

0-Blago
Prispevek 0.00
Celo število 0.00
2017 obdelavo dobavitelj CNC Obdelava Storitev za avtomobilske dele z visoko kakovostjo

2017 obdelavo dobavitelj CNC Obdelava Storitev za avtomobilske dele z visoko kakovostjo

SIT 8.00
Na voljo

Količina blaga


Opozorilo :
Prosim, ne bodite preden smo citiram vas .Slike in cene, prikazane so samo za razstave in prikaz naše proizvodnje .Zato vas prosimo, da nam pošljete 3 D risanje z STL/IGS/STP datoteko in vaš opis izdelka. Imamo čarobno, da se spremeni v pravi izdelkov,in potem vam bo dal navedek .Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas po e-pošti
Naši tovarni pregled :
CNC Obdelovalni postopek za kovinske dele :
Auto-CNC stružnica delov :
Vlivanju plesni :
Vlivanju modeliranje delov :
Žigosanje plesni :
Žigosanje modeliranje delov :
CNC obdelovalni postopek za plastični deli :
Nadzor kakovosti :
Kaj je 3 D tiskanje proces ?
Slimilar, da polyjet matrica, tiskanje, stereolithography je dodatek proizvodnega procesa, ki z uporabo kombinacije
smole in UV laser graditi prototipov eno plast hkrati. CAD model, ki zagotavlja podatke za laser
slediti vsak prečni prerez na površini tekoče smole. UV laser nato segreje smolo, da se je solidifying članice,
fiksiranje je z plast pod njo. Po plast, ki je bila zaključena, graditi pladenj platforma, ki se spušča, tako da novo plast smole, se lahko uporablja. Po izgradnji je bila zaključena, dela se nato potopi v kemični kopel, da se odstranijo
odvečno smolo. Končni korak v stereolithography postopek za del, ki se cured v UV pečica.
Naša SLA Tiskarskih Strojev :
Naše SLS tiskarskih Strojev :
Kaj je CNC obdelovalni proces ?
CNC Obdelava je proces, ki se uporablja v proizvodnem sektorju, ki vključuje uporabo računalnikov za nadzor obdelovalnih strojev. Orodja, ki so lahko krmiljeni na ta način vključujejo stružnice, žage, usmerjevalniki in brušenje. CNC v CNC Obdelava je kratica za Computer Numerical Control.
Na površini, je lahko videti kot običajni PC nadzor strojev, vendar računalnik je edinstvena programska oprema in kontrolni konzoli so tisto, kar res nastavi sistem, razen za uporabo v CNC obdelavo.
Pod CNC Strojna, strojna orodja, funkcije prek numerično krmiljenje. Računalniški program je prilagojen za objekt in stroji, ki so programirani s CNC obdelavo jezika (imenovanih G-code), ki se v bistvu nadzoruje vse funkcije, kot so krme, hitrost, koordinacija, lokacija in hitrost. S CNC obdelavo, računalnik lahko nadzirate, natančno določanje položaja in hitrosti. CNC obdelava se uporablja v proizvodnji obeh kovinskih in plastičnih delov.
Prvi je CAD risbo je ustvaril (bodisi 2 D ali 3 D), in nato kodo, ki je ustvarjen, da CNC stroj, ki bo razumel. Program je naložen in končno operator izvaja test programa, da zagotovi, da ni nobenih težav. To poskusno vožnjo se imenuje "rezanje zraka" in to je pomemben korak, saj je vsaka napaka hitro in orodje položaju lahko povzroči postrga del ali poškodovanega stroja.
Obstajajo številne prednosti za uporabo CNC Obdelavo. Proces je bolj natančen kot ročno obdelavo, in se lahko ponovi na enak način, znova in znova. Zaradi natančnosti je mogoče s CNC Obdelavo, ta postopek lahko proizvajajo kompleksne oblike, ki bi skoraj nemogoče doseči z ročno obdelavo. CNC Obdelava se uporablja za proizvodnjo številnih kompleksne tridimenzionalne oblike. Prav zaradi teh lastnosti, ki CNC Obdelava se uporablja v delovna mesta, ki potrebujejo visoko raven natančnosti ali zelo ponavljajočih se opravil.
Naši CNC stroja center delavnice :
Naš avto-CNC stružnica delo shop :
Plastično orodje/plesni predelovalnih dejavnostih delavnice :
Naše brizganje delavnice :
Naše kovinske tiskarske delavnice :
PCB Skupščine Proces Pregled :
Naše PCBA Delavnice :
O nas :
SMARTTECH so plesni in brizganje ,CNC Obdelovalni proces,kovinski štancanje izdelkov,PCB izdelavo in hitro izdelavo prototipov proizvodno podjetje, s sedežem v hong kong s podružnicami v Shenzhen city in Dong Guan mesto.

Značilnosti ponudbe

Številka Modela:
računalnik plastičnih orodja
DIY Dobave:
Električni
is_customized:
Yes
Velikost:
is customized
maching, metoda:
CNC machining
Min strpnost:
±0.02 mm
na voljo datoteke:
IGS/STL/STP
Površinska Obdelava:
poljski spredaj
industrija uporabo:
test design, pred izdelavo odlitkov
dostava:
z DHL
časom,:
10 delovnih dni
is_customized:
Yes

Podobne ponudbe