0 Blago

Blago(0)

0-Blago
Prispevek 0.00
Celo število 0.00
Ligature ZA lesene plastike ali gume, Tenor Saksofon Ustnik SAX NOVA

Ligature ZA lesene plastike ali gume, Tenor Saksofon Ustnik SAX NOVA

SIT 20.69
Na voljo

Količina blaga


Ligature ZA lesene plastike ali gume, Tenor Saksofon Ustnik SAX NOVA
Čvrst in zanesljiv. Odlična zaščita za vaš ustnik in reed brez večjih stroškov. Ustreza vsem standardom trde gume in plastičnih standard Tenor sax ustniki, da to lahko ne ustreza kovinski ustniki.
Plačilo :
Prosimo, prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli postavke v dobrem stanju, ker, ko oddate naročilo, vaš denar je prenos v Depozitni, ne na naš račun neposredno.
Dostava :
1. Smo le ladja, ki je predmet posebne in potrdil naslov, ki ga kupec naročil. Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v nakup tekme naslov, ki nam jih želite ladje.
3. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 10 delovnih dni po prejemu plačila (Razen Vikend in Prazniki),vendar, če kupite manj kot 5 kos količina, običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni .
4. Bomo ponudbo številka za sledenje (kurirja številko) za preverjanje, na ta način, boste vedeli, proces vaši pošti.
5. Vaš izdelek znamke pod njeno vrednost. Nismo odgovorni za morebitne uvozne dajatve, carinskih pristojbin ali carinski zamudo. Kupec ne more zahtevo za preklic dražbi ali zahtevek za vračilo v skladu s to situacijo. Prosimo, preverite pri lokalnih davčnih organov PRED oddajo ponudbe. Vendar, večina naših predmetov, ki lahko dosežejo do kupcev, brez kakršnih koli davkov.
Garancija :
Kot smo obljubili, če obstaja kakršno koli škodo ali uničiti, ko sprejema svoje predmete, bomo ponovno poslati novo ali nadomestila, kot vam je všeč. Toda pred tem se moramo, da sodelujete z nami, da posnamete fotografije, ko ga prejmete, potem nam dokazov. Upam, da boste lahko razumeli.
Povratne informacije :
1. Prosim, vas prosimo, da stik z nami kadarkoli vaše udobje.
2. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave. Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.
3. Prosim email nas pred odhodom koli negativna ali Nevtralna povratne informacije.

Značilnosti ponudbe

Blagovna Znamka:
RIYIN
Kraj Izvora:
Guandong, Kitajske (Celinska)
is_customized:
Yes

Podobne ponudbe