0 Blago

Blago(0)

0-Blago
Prispevek 0.00
Celo število 0.00
Tovarne neposredno napihljivi grad stran, napihljivi izbacivač, napihljivi zabavno mesto, napihljivi tobogani CN-064

Tovarne neposredno napihljivi grad stran, napihljivi izbacivač, napihljivi zabavno mesto, napihljivi tobogani CN-064

SIT 1800.00
Na voljo

Količina blaga


A. Guangzhou Yue LUN Ya napihljivi Ltd izdeluje : različne napihljivi model, voda Shang zabaviščni model, veliko zunanjo plina die izdelkov, napihljive igrače, napihljivi šotor, loki, omejeno risanka, Božič serije, zrak plesna zvezda, začetek žogo, voda Shang sprehod žogo, trave lagodno val žogo, voda Shang boben žogo, napihljivi skočil posteljo, napihljivi bazen, napihljivi grad, napihljivi plezanje, in ga potisnite, voda Shang zabaviščni izdelkov, dejavnosti risanka, napihljivi gibanje izdelki, napihljivi ovire, plin die izdelkov. Strokovno PU premazom. II. material : uvožene 1000 double-sided (obojestransko PVC prevlečene tkanine iz poliestra, oprijem natezna trdnost iscijepati moč 1572 N, 3478 N 188 N/5 cm, hladno-30 stopinj, odporna proti vročini + 65 stopinj, kar močno poveča življenjsko dobo.
III : material standardi : izdelki, ki v skladu z EN-71 PART3 Evropske standard ASTM F963-07 A standard (materialov, ki ne vsebujejo ftalate), ventilator izpolnjujejo UL, CE, GS, 3 C potrjevanje standardov.
III. Dodatki : ujemanje ventilator, hitro popravilo kit.
Package : glasnosti klica, prevlečeni s PVC materiala, embalaže, ventilator se uporablja samo v kartonske škatle.
IV. značilnosti : velik napihljiv zabavno Mesto, zabaviščni park, ki je naslednja generacija zabave objektov, glede na otrokove značilnosti in design, ki vključuje strani in različnih živalskih oblik, tam je veliko zabave, priljubljenih otroških najljubši. Je zanesljiv, celovit, zabaven, inovativen, barvita, trajne skozi znanstvene stereo mix, s super močan nepremočljiva tkanina, izdelana tako, to je zelo obsežen zabavni raj. Igralci po vrsti, tresenje tresenje, skoki, valjanje, plezanje, nove dejavnosti, kot so vrtanje, za razvoj inteligence, telesne vadbe, telesne in duševne užitek namene. Ta izdelek zaradi svoje sistemih in ni je bilo moč pozdraviti z kupci, varen, zanesljiv, enostaven za upravljanje in enostaven za vzdrževanje.
V. nameščen napihljivi napihljivi *
1. napihljivi napihljivi namestitev : 1 napihljivi napihljivi postavite na ravno površino, po možnosti ploščica krpo spodaj (kot so preproge, plastika barvna krpo), in nato razširite. 2 poiščite napihljivi napihljivi zračni zalivi, povezana z ventilatorjem izstopu zraka, prijemala in vetrne turbine zračniki, nato rezervne zrak z vrvjo vezani tesno. 3 stikalo za ventilator, oprema bo v 5-10 minut.
2. ventilator namestitev : izbor 1 SLO 1.5mm2-4 mm2 kabel nekaj metrov in ljubitelje priključite drugi konec zraka stikalo in priključen na električni šok Zaščitnik 2 pred uporabo preverite, ali je napajalni napetosti in tovarniška ploščica tekme, smer vrtenja je pravilna. 3 ohišje mora biti zanesljivo podlago in preverjajo redno, vetrne turbine zrak do zaščitnih mrež, da bi se izognili nesrečam.
3. čiščenje napihljivi balon zbirka : 1 cut izklopiti, odprite spojnik ventilatorja in izpušne odprtine, izpušnih čas v 10-25 minut, plin stiskanje. Če naprava za meteorne vode, se prepričajte, da odtok vode in pustite stati 2 za čiščenje, obrišite madeže, mast z detergentom, nato obrišite s čisto vodo, suho Sonce. 3 krat naprave, prenehal s svojim dnu sprednji, in ponjave za pokritje to. 4 neuporabe, čiščenje opreme, zlaganje, pakiranje, pakiranje. Temperatura skladiščenja -50~+40 stopinj celzija. 5 ventilatorji morajo paziti na vlago in korozijo. Napihljivi opreme je treba paziti, da se prepreči miši ugriznil z žuželkami.
Šest, napihljivi napihljivi * opomba
1. no varstvo otrok (3-6) predvajaj avantura projekta.
2. izogibajte se otroci igrajo s starejšimi otroki hkrati, da bi se izognili trčenja.
3. menedžerji so vse ureditve je treba izvesti v skladu s pravili igre igrajo otroci igrajo, tako kot da bi se izognili nesrečam.
4. v primeru močnih vetrov (več kot štiri), dež, sneg, megla, toča in druge vreme, oprema, zunanji uporabi je strogo prepovedana, tako kot da bi se izognili nesrečam.

Značilnosti ponudbe

is_customized:
Yes
Vrsta:
Inflatable Slide
Velikost:
8L*4W*5H
MATERIA:
0.55 mmPVC
Datum proizvodnje:
Datum proizvodnje
izdelave:
Certifikat:
SGS.Z oznako CE.UL.CCC

Podobne ponudbe